Wie zijn wij

De waterbouwhoutrenovatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten (STEP).
Wij zijn niet alleen een specialist op het gebied van waterbouwhout renovaties maar ook een allround specialist op het gebied van herstel, afdichting en verduurzaming van beton- en asfaltconstructies. Meer weten? Kijk op www.kessel.nl

Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten is het best te typeren als totaaloplosser. Conform gecertificeerde methodieken denken wij in oplossingen voor technische vraagstukken in specialistische bouw- en infratechnieken.

Deze speciale technieken bestaan onder andere uit: betonreparaties, scheuren injecteren en conserveren van betonconstructies. Aanbrengen van gietasfalt- of flexigoten, asfaltscheuren vullen, bitumineuze voegovergangen en slijtlagen. Aanleggen en herstellen van vloeistofdichte voorzieningen.
Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform gecertificeerde methodieken, zoals: NEN-EN-ISO 9001:2008, VCA-Petrochemie, BRL 3201 en BRL 7700.

Bovendien renoveren wij waterbouwhout constructies geheel onder BRL 1706 certificaat.

Voor welke opdrachtgevers werken wij?

Wij werken landelijk voor diverse opdrachtgevers, o.a. gemeentes, waterschappen, provincies, Rijkswaterstaat en diverse bedrijven.