Partnerbedrijven

Samen met onze partnerbedrijven gaan wij middels onze speciale platforms dieper in op speciale technieken, werkzaamheden of producten.

Onderstaand een overzicht met enkele van onze andere platforms.

Rioolputten renoveren

Wij hebben een innovatieve techniek ontwikkeld die m.b.v. epoxyspuitmortel de binnenkant van rioolputten verduurzaamd. De binnenzijde van de put wordt bewerkt, behandeld en verduurzaamd met een epoxyspuitmortel.
Deze techniek is snel, duurzaam en relatief goedkoop.

Meer weten kijk op put verduurzaming

rioolwaterzuivering renoveren

Ronde putranden aanbrengen

Middels de STEP-putrandtechniek brengen wij ronde putranden aan op locaties waar een vierkante putrand heeft gezeten of in situaties waar de gehele asfaltconstructie wordt aangepast. Ronde putranden zijn stiller omdat ze vlakker gesteld zijn aan de asfaltdeklaag dan vierkante putranden. Vierkante putranden worden vaak vooraf gesteld aan het asfalteren waarbij onze ronde putrandtechniek ronde putranden aanbrengt na het aanbrengen van de asfaltdeklaag. Ronde putranden stellen na het asfalteren van de deklaag heeft als voordeel dat ze perfect op hoogte gesteld kunnen worden en dat de asfaltverdichting rondom de put gelijk is aan de rest van de verdichting.

Meer weten kijk op ronde putrand aanbrengen

ronde putrand stellen/aanbrengen